Toate locurile disponibile pentru programarea la vaccinare în Bucureşti, ocupate în trei ore

Toate locurile disponibile pentru programarea la vaccinare în Bucureşti, ocupate în trei ore

FOTO: Arhivă

Comitetului Naţional pentru Vaccinare (CNCAV) a transmis, sâmbătă, că toate cele 15.600 de locuri disponibile în Bucureşti pentru programarea persoanelor care vor să se imunizeze au fost epuizate în numai trei ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform informaţiilor transmise de Comitetul Naţional pentru Vaccinare, la solicitarea Libertatea.ro,  locurile disponibile din Bucureşti au fost deschise gradual. La ora 8.50 erau disponibile toate locurile, iar la ora 11.50 au fost ocupate integral. 
 
Programarea pentru vaccinarea cu serul produs de Pfizer/ BioNTech s-a reluat astăzi, 27 februarie, iar până la ora 14.00 s-au programat 109.800 de persoane, potrivit Comitetului de coordonare a vaccinării. Persoanele cu boli cronice, cu vârste de peste 65 de ani şi cele cu dizabilităţi se pot programa pentru vaccinarea cu serul Pfizer prin intermediul platformei de programare (programare.vaccinare-covid.gov.ro), la medicul de familie sau medicul curant, prin Call Center folosind numărul unic 021.414.44.25, dar şi la direcţiile de asistenţă socială.

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările