Prognoza meteo pentru Bucureşti: Ploi torenţiale şi temperaturi minime de 10 grade

Prognoza meteo pentru Bucureşti: Ploi torenţiale şi temperaturi minime de 10 grade

Temperatura maximă va avea valori de 21...23 de grade în data de 14 iunie Foto: Arhivă

Cerul va fi variabil în prima parte a zilei de duminică la Bucureşti, apoi instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta prin înnorări şi perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi posibil grindină, potrivit prognozei speciale pentru Capitală, transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ANM, ploile vor avea caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă în medie de 15...25 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, mai ales asociate averselor, când vor fi posibile şi vijelii. În orele amiezii, temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, dar va scădea rapid în timpul ploii, spre 16...18 grade. 

Potrivit meteorologilor, de luni ora 10:00, până miercuri la aceiaşi oră, vremea se va menţine în general instabilă şi răcoroasă.

Vor fi perioade, în special după-amiaza şi seara, cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă pot fi însemnate. 

Temperatura maximă va avea valori de 21...23 de grade în data de 14 iunie şi în jurul a 24 de grade pe 15 iunie, iar minima termică va fi de 10...12 grade marţi dimineaţa şi 14...15 grade miercuri dimineaţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările