Poliţiştii din Bucureşti au găsit două maimuţe şi o cămilă la locuinţa lui Nuţu Cămătaru

Poliţiştii din Bucureşti au găsit două maimuţe şi o cămilă la locuinţa lui Nuţu Cămătaru

FOTO Digi24

Poliţiştii din Bucureşti au găsit, miercuri dimineaţă, două maimuţe şi o cămilă într-o locaţie din Sectorul 5, cercetările fiind efectuate în cazul maimuţei care a fost văzută recent în acelaşi sector. Percheziţia este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Animalele au fost găsite în locuinţa familiei lui Nuţu Cămătaru, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliţie. Cămătaru, un cunoscut interlop, e cunoscut pentru grădina zoologică improvizată în curte, unde a adus animale exotice.
 
„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza Sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate doua maimuţe şi o cămilă”, a anunţat, miercuri dimineaţă, Poliţia Capitalei.


Sursa citată a precizat că cercetările continuă, iar la activitate participă şi reprezentanţi ai ASPA şi ai Gărzii de Mediu.

Garda de Mediu a anunţat, în 11 septembrie, că a demarat o acţiune de control după ce a fost sesizată prezenţa unei maimuţe în mai multe zone din Sectorul 5.

„Controlul urmăreşte identificarea proprietarului sau a sursei de provenienţă a animalului sălbatic, urmând ca, în condiţiile în care acestea vor fi identificate, Garda Naţională de Mediu să verifice dacă animalul respectiv este deţinut în legalitate, conform Regulamentului (CE) NR. 338/97 privind protecţia speciilor faunei şi florei sălbatice prin controlul comerţului cu acestea”, a transmis atunci Garda de Mediu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările