Nicuşor Dan: Primăria are 6.000 de litigii. Ceva nu funcţionează dacă oamenii şi instituţiile sunt nevoie să meargă în instanţă

Nicuşor Dan: Primăria are 6.000 de litigii. Ceva nu funcţionează dacă oamenii şi instituţiile sunt nevoie să meargă în instanţă

Nicuşor Dan FOTO Digi 24

Noul primar din Bucureşti, Nicuşor Dan, a declarat joi, după prima zi de mandat, că Primăria Capitalei are în momentul de faţă 6.000 de litigii, ceea ce înseamnă „că ceva nu funcţionează în interiorul instituţiei”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pe evaluarea juridică, Primăria Capitalei are în momentul de faţă 6.000 de litigii, ceea ce înseamnă că ceva nu funcţionează dacă oameni şi instituţii sunt nevoite să meargă în instanţă împotriva Primăriei Capitalei, înseamnă că ceva nu funcţionează la nivel administrativ în interiorul instituţiei”, a declarat Nicuşor Dan.

Primarul Capitalei a declarat că în următoarele zile va exista o repartizare pe tipuri de litigii.

Nicuşor Dan a declarat că există o uriaşă întârziere pe chestiunea proprietăţii. „Suntem la jumătatea drumului pe dosarele de retrocedare pe care Primăria le are în gestiune”, a mai spus el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările