Nicuşor Dan: Am depus cererea de finanţare pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi

Nicuşor Dan: Am depus cererea de finanţare pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi

Foto Shutterstock

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a depus, luni dimineaţă, cererea de finanţare pentru achiziţia prin PNRR a 22 de troleibuze noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suma solicitată de către PMB este de 11,2 milioane euro, fără TVA, bani care vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea unor troleibuze moderne, cu autonomie extinsă.
 
„În numele municipalităţii, am depus azi dimineaţă cererea de finanţare pentru achiziţia prin PNRR a 22 de troleibuze noi. Suma pe care o solicităm e de 11,2 milioane euro (fără TVA), bani cu care vom cumpăra troleibuze moderne, cu autonomie extinsă (deci care pot funcţiona şi cu baterii pentru un număr de kilometri)”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că „e un proiect foarte important pentru înnoirea parcului de troleibuze, care acum are o vechime medie de 18 ani şi jumătate şi care, tocmai din cauza vechimii, s-a redus în ultimii 5 ani cu aproape un sfert”.
 
„Investim în transportul modern, nepoluant, pentru o mobilitate mai bună şi confort sporit în Bucureşti”, a completat Nicuşor Dan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările