Nicuşor Dan anunţă desfiinţarea Companiei Turistice Bucureşti S.A., prima dintre companiile municipale

Nicuşor Dan anunţă desfiinţarea Companiei Turistice Bucureşti S.A., prima dintre companiile municipale

Nicuşor Dan: Proiectul de act normativ a fost aprobat cu 34 de voturi „pentru”, 9 „împotrivă” şi o abţinere. Foto Facebook

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că începe procesul desfiinţării companiilor municipale care au fost „o gaură neagră” în bugetul Primăriei Capitalei. Un proiect de hotărâre votat vineri în Consiliul General prevede desfiinţarea societăţii Compania Municipală Turistica Bucureşti S.A.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O chestiune mult aşteptată, începem efectiv procesul de desfiinţare a companiilor municipale care au fost o gaură neagră în bugetul municipalităţii. Sunt servicii publice al căror preţ a crescut cu 30 - 40 - 50% după ce aceste companii municipale au fost înfiinţate. Azi vorbim de prima astfel de desfiinţare – Compania Turistică”, a afirmat Nicuşor Dan vineri, la începutul şedinţei Consiliului General. 

Este vorba despre proiect de hotărâre privind dizolvarea Companiei Municipale Turistica Bucureşti S.A. şi acordarea unui mandat special reprezentanţilor Municipiului Bucureşti în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii Compania Municipală Turistica Bucureşti S.A. 

Proiectul de act normativ a fost aprobat cu 34 de voturi „pentru”, 9 „împotrivă” şi o abţinere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările