Horaţiu Mălăele îşi expune caricaturile într-un club bucureştean

O expoziţie cu caricaturi semnate de actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele va fi prezentată în Vintage Pub din Capitală, între 30 iunie şi 1 iulie, informează organizatorii.


Caricaturile îşi vor spune povestea într-un mod comic, ironic, semnate de penelul inconfundabil al artistului. Iubitorii de frumos pot admira o colecţie de nuduri, grafică, caricatură, dar şi de autoportrete semnate de actorul Horaţiu Mălăele.

Vizitatorii vor afla cum arată marile personalităţi româneşti în viziunea artistului.

Horaţiu Mălăele îşi numeşte deselene  "carigrafii" şi ,după ce au fost prezentate la multe alte expoziţii naţionale şi internaţionale de grafică şi pictură cele 20 lucrări ale actorului vor ajunge în clubul bucureştean.

Horaţiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist şi scriitor. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" din Bucureşti în 1975, la clasa profesorului Octavian Cotescu.

Mălăele este un interpret consacrat de comedie, personajele sale fiind realizate în maniera îmbinării bufoneriei şi a comicului absurd, cu întregul subtext tragic al acestuia.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările