UPDATE Furtună puternică în Bucureşti: Şase copaci s-au prăbuşit, iar unul a căzut chiar peste o maşină în trafic

UPDATE Furtună puternică în Bucureşti: Şase copaci s-au prăbuşit, iar unul a căzut chiar peste o maşină în trafic

Foto Valentin Dobrescu

Furtuna abătută în această seară asupra Capitalei a produs deja pagube şi era cât pe ce să facă şi victime. Concret, şase  copaci s-au prăbuşit, iar unul dintre ei a căzut peste o Dacia Logan pe strada Mircea Vulcănescu.

UPDATE 20.14  Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că au intervenit, în urma furtunii de luni seară, pentru a degaja şase copaci căzuţi în Capitală şi un stâlp prăbuşit pe o maşină, în Jilava. Doi pietoni au fost răniţi după căderea unui astfel de copac.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au intervenit, luni seară, pentru degajarea a şase copaci căzuţi (trei pe autoturisme şi trei pe stradă), în Bucureşti, a unui stâlp căzut pe un autoturism în Jilava, Ilfov.

Astfel, pe strada Mircea Vulcănescu, un copac a căzut pe un autoturism, iar doi pietoni au fost răniţi, fiind conştienţi şi dorind să fie transportaţi la spital.

De asemenea, ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit oentru degajarea unor elemente de construcţie de pe un bloc.
                                      *******
Potrivit imaginilor trimise de un cititor al Adevarul,  o maşină a fost lovită de un copac care a fost smuls din rădăcină de vântul puternic. În maşină erau două persoane.
 
Arborele a căzut foarte aproape de o staţie de autobuz în care, potrivit citirorului Adevarul, mai erau 2-3 persoane.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: