Cinci curiozităţi legate de spermă. Cât de adevărat este mitul potrivit căruia lichidul seminal îngraşă

Cinci curiozităţi legate de spermă. Cât de adevărat este mitul potrivit căruia lichidul seminal îngraşă

FOTO menshealth.de

De multă vreme se tot vorbeşte despre substanţele care compun sperma şi despre modul în care acestea acţionează asupra tenului. „Adevărul“ vă spune cinci curiozităţi legate de spermă şi de spermatozoizi.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Potrivit unui studiu realizat de specialişti se pare că în momentul în care un bărbat trăieşte într-un mediu stresant calitatea spermei sale este influenţată decisiv de acest aspect.

2. Spermatozoizii ejaculaţi au două sexe: sunt fete şi băieţi. În timp ce băieţii sunt mult mai rapizi, fetele sunt mult mai puternice.

3. Sperma este influenţată foarte mult de produsele pe care bărbaţii le consumă şi cu cât aceştia mănâncă mai sănătos cu atât sunt şanse mai mari să crească calitatea spermei. 

De asemenea, în momentul în care bărbaţii mănâncă usturoi gustul spermei se alterează, după cum precizează sexologii.

4. Deşi sunt cazuri izolate, unele femei sunt alergice la spermă şi în momentul în care intră în contact cu aceasta au de-a face cu fel de fel de reacţii neplăcute.

5. Deşi s-a spus în nenumărate rânduri că sperma conţine calorii, specialiştii spun că nu conţine suficient cât să îngraşe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările