Centrul Istoric s-a transformat în târg

O parte din Centrul Istoric al Capitalei s-a transformat pentru două zile în târg de produse hand-made şi de cadouri. Bucureştenii care au rămas în acest weekend în oraş sau turiştii au vizitat încă de dimineaţă corturile micilor comercianţi, admirând produsele lucrate manual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele care le-au atras cel mai mult atenţia au fost tricourile pictate manual şi „bijuteriile“ din butoane de tastatură sau din alte piese ale calculatoarelor, precum şi genţile din dischete. „M-am apucat prin 2007 să le fac. Îmi plac foarte mult şi am acasă colecţie de genţi din dischete şi de insecte din taste şi fire“, spune realizatorul accesoriilor, Alin Teglaş.

El mai spune că oamenii sunt interesaţi să cumpere astfel de produse pentru că sunt deosebite, iar alţii se uită ciudat. Preţul unei genţi din dischete ajunge la 150 de lei, colierele sunt 70 de lei, iar cerceii, 25 de lei.Târgul este deschis până mâine seară, la ora 19.00, pe străzile Smârdan şi Lipscani, iar vizitatorii mai pot găsi aici şi tricouri pictate manual, articole vintage şi accesorii din perioada interbelică.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările