Accesul la staţia de metrou Pipera, închis parţial câteva zile

Accesul la staţia de metrou Pipera, închis parţial câteva zile

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare FOTO  (Arhivă) Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Traficul pietonal la accesul suprateran al staţiei Pipera este închis parţial câteva zile, pentru a se putea desfăşura lucrările de decopertare a pardoselilor existente şi de montare a noilor placaje de granit, a anunţat, joi, Metrorex.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Metrorex informează că, în perioada 22 aprilie - 23 aprilie 2021 şi 26 aprilie - 29 aprilie 2021, la staţia de metrou Pipera, situată pe Magistrala 2, se vor desfăşura lucrări de decopertare a pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea noilor placaje de granit", potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, traficul pietonal la accesul suprateran al staţiei Pipera va fi închis parţial.
 
Potrivit Metrorex, în data de 22 aprilie, între orele 10:30 şi 21:00 se vor desfăşura lucrări de decopertare a pardoselilor existente (gresie canelată, granit şi beton).
 
Iar în data de 23 aprilie, între orele 07:30 şi 21:30, vor continua lucrările de decopertare a pardoselilor şi pregătirea stratului suport în vederea montării noilor placaje de granit.
 
De asemenea, în perioada 26 - 29 aprilie, între orele 07:30 - 21:30 se vor monta noi placaje pe suprafaţa decopertată.
 
"Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare", conform sursei citate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările