Şoferii din Bucureşti riscă să-şi piardă spaţiile de parcare. 5.000 de locuri sunt în pericol. Vezi aici cauza!

Şoferii din Capitală sunt în pericol de a-şi pierde locul de parcare dacă nu şi-au plătit contractele de închiriere din 2008-2011, informează Primăria Sectorului 4.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit instituţiei, 5.000 de posesori de autovehicule riscă să rămână fără loc de parcare pentru că nu şi-au renoit contractele de închiriere din 2008 până în prezent. Taxele aferente spaţiului de parcare pot fi plătite de urgenţă la Direcţia Generale de Taxe şi Impozite Locale Sector 4, la sediile de pe Strada Străduinţei numărul 1 sau Calea Şerban Vodă numărul 43.

De asemenea, acordul de utilizare a locului de reşedinţă se va putea ridica în maxim 40 de zile de la semnarea contractului de funcţionare, de la sediul de pe Strada Străduinţei.

Pentru reînnoirea contractului, proprietarii de autovhicule vor trebui să prezinte o copie după contractul vechi de utilizare a locului de parcare, o copie după actul de identiate, talonul maşinii şi chitanţa care să dovedească plata.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările