În Sectorul 5, persoanele care aruncă coji de seminţe pe jos scapă de amendă dacă mătură mizeria pe care au făcut-o VIDEO

În Sectorul 5, persoanele care aruncă coji de seminţe pe jos scapă de amendă dacă mătură mizeria pe care au făcut-o VIDEO

Primăria Sectorului 5 oferă o a doua şansă celor care aruncă cojile de seminţe pe jos.

Persoanele prinse în Sectorul 5 al Capitalei, în timp ce aruncă coji de seminţe pe jos, au fost puse să măture, pentru a nu primi amendă. Poliţia a depistat mai multe persoane care aruncau cojile pe trotuare, în parcuri sau la locurile de joacă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţii le-au explicat persoanelor în cauză că dacă nu sunt de acord să strângă mizeria pe care au făcut-o, vor fi sancţionate. Cetăţenii au acceptat varianta mai ieftină. Operaţiunea a avut loc cu ajutorul unei mături şi a unui făraş, puse la dispoziţia lor chiar de către poliţiştii locali, potrivit sursei citate.

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, „pentru ca cetăţenii să înţeleagă că străzile din sector nu ţin loc de gropi de gunoi”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările