Sute de copii nu au ajuns astăzi la lecţii din cauza nămeţilor care au blocat autobuzele şcolare

Sute de copii nu au ajuns astăzi la lecţii din cauza nămeţilor care au blocat autobuzele şcolare

Sute de copii nu ajuns astăzi la şcoală din cauza vremii FOTO:  Tudor Iovu

Din cauza ninsorilor abundente, astăzi au fost suspendate 25 de rute de autobuz şcolar, iar din cauza asta 677 de elevi nu au ajuns la şcoală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform datelor transmise de Direcţiile raionale/municipale de învăţământ, tineret şi sport, elevii care nu au ajuns la ore sunt din Orhei, Hânceşti, Soroca, Anenii Noi, Drochia, Făleşti, Rezina şi UTA Găgăuzia.

CITEŞTE ŞI: Republica Moldova sub nămeţi: maşini blocate pe şoselele naţionale, sate fără electricitate, puncte de frontieră închise şi curse de autocar suspendate

De asemenea, din cauza temperaturilor scăzute în sălile de clasă, în gimnaziile din satul Plopi, raionul Cantemir şi în cel din satul Grădiniţa, raionul Căuşeni, durata orelor a fost redusă până la 35 de minute. Totodată, nicio şcoală nu şi-a suspendat astăzi activitatea.

Amintim că meteorologii menţin cod galben de ninsori şi viscol până vineri. În raioanele de centru şi sud ale ţării va ninge puternic, temporar şi la nord.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: