O judocană din lotul naţional al Moldovei şi un poliţist din Hînceşti riscă până la cinci ani de închisoare pentru huliganism

O judocană din lotul naţional al Moldovei şi un poliţist din Hînceşti riscă până la cinci ani de închisoare pentru huliganism

FOTO simbol

O judocană, care este membră a lotului national, împreună cu concubinul acesteia, care este subofiţer superior în cadrul Inspectoratului de Poliţie Hînceşti vor compărea pe banca acuzaţilor pentru huliganism.

Procuratura raionului Hînceşti a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a celor doi în judecată.
 
Potrivit celor constatate de procurori, în seara zilei de 19 mai curent, aflându-se pe teritoriul unei benzinării din or. Hînceşti, judocana şi poliţistul l-au luat la pumni pe un localnic, pe motiv că le-ar fi datorat o sumă de bani. Mai mult, inculpata ar fi executat în raport cu victima anumite procedee caracteristice luptelor judo.
 
În rezultatul acţiunilor violente ale celor doi, victima s-a ales cu multiple leziuni corporale şi traumatisme.
 
La scurt timp după incident, judocana împreună cu poliţistul au fost reţinuţi, iar ulterior, plasaţi în arest pentru 30 de zile, hotărârea fiind menţinută prin decizia Curţii de Apel Chişinău.
 
Pentru această infracţiune, legislaţia prevede până la 5 ani închisoare.
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările