Directorul Regiei Autosalubritate, suspendat din funcţie

Directorul Regiei Autosalubritate, suspendat din funcţie

Directorul Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, a fost suspendat din funcţie. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul capitalei, Ion Ceban, transmite IPN.

Potrivit dispoziţiei, se suspendă contractul de individual de muncă din 20 februarie 2018, începând cu ziua de astăzi, 8 august, pe perioada desfăşurării anchetei de serviciu de către grupul de lucru. Pe perioada suspendării, atribuţiile de director urmează să fie exercitate de către adjunctul Regiei, Dumitru Vulpe.
 
Anterior, primarul anunţa că Eugeniu Axentiev riscă să fie demis după ce a făcut cunoştinţă cu mai multe rapoarte interne de la Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă despre cele întâmplate la Poligonul de deşeuri de la Ţânţăreni. Edilul a cerut şi o anchetă de serviciu privind elucidarea cauzelor ce au adus la apariția incendiului și aprecierea acțiunilor întreprinse sau inacțiunilor factorilor de decizie responsabili de gestionarea poligonului.
 
Contactat de IPN pentru o reacţie, Eugeniu Axentiev nu a răspuns la telefon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: