Chişinău. Doi fraţi au sărit la bătaie la un bărbat, după care au tras în direcţia acestuia dintr-o armă cu aer comprimat

Chişinău. Doi fraţi au sărit la bătaie la un bărbat, după care au tras în direcţia acestuia dintr-o armă cu aer comprimat

Doi fraţi, cu vârstele de 24 şi 36 ani, originari dintr-o localitate din Donduşeni, au fost reţinuţi şi plasaţi în arest pentru 30 zile pentru hiliganism. Aceştia au sărit la bătaie la un bărbat, pe strada Albişoara, după care au efectuat împuşcături în direcţia acestuia dintr-o armă cu aer comprimat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul s-a petrecut pe 9 octombrie. Victima, în vârstă de 52 de ani, a comunicat forţelor de ordine că, în timp ce făcea cumpărături, pe stradă se deplasau doi indivizi care erau în stare de ebrietate şi vorbeau necenzurat. La observaţiile făcute de bărbat, care i-a somat pe cei doi să aibă un comportament adecvat, între ei s-a iscat un conflict, generat în bătaie. 

Agresorii i-au aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului şi a corpului. Apoi, unul din agresori a scos şi efectuat câteva împuşături în direcţia acestuia dintr-o armă pneumatică, cauzându-i dureri fizice, după care ambii fraţi au părăsit locul comiterii infracţiunii. 

Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Urmare a măsurilor întreprinse de ofiţerii de investigaţie şi urmărire penală a IP Râşcani, suspecţii în comiterea infracţiunii au fost identificaţi şi reţinuţi.

În cadrul acţiunilor procesual penale, aceştia şi-au recunoscut vinovăţia. Actualmente, ei sunt cercetaţi penal pentru huliganism agravat. Conform legislaţiei penale în vigoare, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările