Şase agenţi economici au cinci zile să demonteze dispozitivele de publicitate exterioară, amplasate pe bulevardul Iurie Gagarin

Şase agenţi
economici au cinci zile să demonteze dispozitivele de publicitate exterioară,
amplasate pe bulevardul Iurie Gagarin

Poza simbol FOTO Adev[rul

Dispozitivele de publicitate exterioară, amplasate pe bulevardul Iurie Gagarin din Capitală urmează să fie demontate şi evacuate în termen de cinci zile. O dispoziţie în acest sens a fost semantă de primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă şi vizează şase agenţi economici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată, se anulează autorizaţiile de construire şi amplasare a publicităţii exterioare, eliberate respectivelor firme de publicitate.

Demontarea panourilor de publicitate de pe acest segment de drum are loc în legătură cu reamenajarea zonei din Scuarul Gării.

Proprietarii vizaţi urmează să-şi demonteze dispozitivele din cont propriu. În cazul neconformării solicitării Primăriei, panourile de pe adresele vizate vor fi demontate şi evacuate în mod forţat de către Pretura sectorului Centru, în comun cu întreprinderea municipală prestări servicii de sector.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările