Vladimir Voronin: PSRM şi Şor vor vota Guvernul Gavriliţa de frică de anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Fostul preşedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin,admite scenariul eşuării primei tentative de învestire a Guvernului Gavriliţa însă, potrivit lui, la a doua tentativă, deputaţii vor vota un Executiv pentru că se tem de alegeri parlamentare anticipate, notează IPN.

Deşi spune că unii membri ai Guvernului Gavriliţa ar fi profesionişti şi integri, liderul PCRM, Vladimir Voronin, se arată nemulţumit de componenţa echipei guvernamentale propusă Parlamentului spre examinare.

„Pe cine să votezi acolo? Pe unii care au lucrat în Guvern şi în alte structuri şi eu îi respect, dar echipă nu-i. Este o ruşine, în CV-ul Nataliei Gavriliţa va scrie că a fost candidat la funcţia de prim-ministru şi a eşuat”, a declarat fostul preşedinte al RM, Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la Tv8.

Mai mult, liderul PCRM spune că deputaţii PSRM şi cei ai „grupului Şor” vor face tot posibilul pentru a evita alegerile anticipate, întrucât mulţi dintre ei nu se vor mai regăsi în următorul Legislativ.

„Ei la prima etapă vor face show în Parlament, specialişti în porcării la noi sunt foarte mulţi. La a doua etapă, chiar dacă va fi aceeaşi componenţă, cu acelaşi program, cele două partide, Dodon şi Şor, vor sta pe gânduri pentru că sunt într-o situaţie dificilă. După anticipate socialiştii ar putea să aibă mai puţine mandate, unii, în general, nu vor mai fi în Parlament. Ei de frică vor vota”, a mai declarat Vladimir Voronin

Vladimir Voronin a mai menţionat că formaţiunea pe care o conduce va participa la eventualele alegeri parlamentare anticipate, iar, până la următorul congres al partidului, rămâne în funcţia de preşedinte PCRM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite