VIDEO Dodon şi-a prezentat biblioteca de acasă. Ce carte i-a recomandat Maiei Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Ex-preşedintele Igor Dodon a filmat un nou episod al emisiunii sale din biroul de acasă. Dodon a spus că nu a fost aici de patru ani, însă totul a rămas aşa cum a fost înainte să devină şef de stat. Cu această ocazie, Dodon şi-a prezentat biblioteca proprie şi nu a ezitat să-i recomande o carte şi noului preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu.

„Am vrut să vă arăt cărţile pe care le am acasă. Pe unele le-am adus acum, restul sunt demult aici. De exemplu, pe Churchill acum l-am adus, mi l-au dăruit colegii. Aici sunt biografiile la mai mulţi oameni celebri. Este o serie de cărţi care se numesc „Genii puterilor”. Eu le-am citit pe toate - şi pe Roosvelt, şi pe Stalin, şi pe Charles de Gaulle, şi pe Bismarck, şi pe Mao Zedong - nişte cărţi foarte bune, recomand să le citiţi. Aici sunt cărţile pe care mi le-a dăruit Gherman Gref (preşedintele consiliului de administrare al Sberbank, Federaţia Rusă) încă până la mandatul de preşedinte. Este vorba despre biblioteca Sberbank şi sunt cărţi foarte interesante”, a afirmat Igor Dodon.

După care, Igor Dodon a găsit pe rafturile bibliotecii sale şi o carte pe care o recomandă şi Maiei Sandu.

„Aici am nişte cărţi de-ale lui Nicolae Starikov, este un prieten de-al meu, un cunoscut publicist rus. Apropo, o carte foarte bună „48 de legi ale puterii”, am citit-o de vreo şapte ori. Iată un lucru tare bun, legea a doua: „Să nu ai încredere în prieteni la infinit, învaţă-te să-ţi foloseşti duşmanii. Dacă nu ai duşmani, găseşti o modalitate prin care să-i găseşti”. Încă o lege interesantă vă voi citi: „Legea 22. Folosiţi tactica capitulării. Faceţi din capitulare un instrument de luptă împotriva oponentului vostru”. Recomand inclusiv noului preşedinte să citească această carte”, a spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite