Valeriu Streleţ, despre protestele platformei „DA” de la firmele lui Vlad Plahotniuc: „Probabil au probe”

Valeriu Streleţ, despre protestele platformei „DA” de la firmele lui Vlad
Plahotniuc: „Probabil au probe”

Valeriu Streleţ a fost întrebat de ce Platforma „DA” pichtează firmele lui Plahotniuc şi nu şi ale lui Filat FOTO: Adevărul

Prim-ministrul Valeriu Streleţ a declarat că, probabil, cei de la Platforma „DA” au probe că anume firmele lui Vlad Plahotniuc sunt implicate în fraude importante dacă au ales să le picheteze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPN, Valeriu Streleţ a fost întrebat, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N4”, de ce duminica trecută protestatarii au ales asalteze sediul cu firmele lui Vlad Plahotniuc, dar au evitat să protesteze la firmele lui Vlad Filat. „Probabil că cei din Platforma „DA” au probe că anume aceste firme sunt implicate în comiterea unor fraude importante”, a răspuns premierul.

Menţionăm că duminică protestatarii aduşi în PMAN de Platforma „DA” au pichetat sediul „Global Business Center”, care aparţine reprezentantului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, şi au încercat să pătrundă în interior, forţând uşile. Protestatarii au fost opriţi de reprezentanţii forţelor de menţinere a ordinii publice.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările