Unde va efectua prim-ministra Maia Sandu prima vizită în străinătate

Unde va efectua prim-ministra Maia Sandu prima vizită în străinătate

FOTO gov.md

Prim-ministra Maia Sandu spune că prima vizită peste hotarele ţării o fa efectua, cel mai probabil, la Bruxelles, în calitatea sa de şefă a Guvernului. Politiciana spune că a primit o invitaţie în acest sens şi cel mai probabil că acest lucru va avea loc la începutul lunii iulie. Declaraţiile au fost făcute în platoul TVR Moldova, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu şefa Guvernului României, Viorica Dăncilă, de la care, la fel, a primit o invitaţie să efectueze o vizită oficială în statul vecin, Maia Sandu spune că urmează să aibă o discuţie telefonică în acest sens. „Da, îmi propun să merg, sper că imediat după vizita la Bruxelles”, a declarat şefa executivului. De asemenea, Maia Sandu spune că a avut o invitaţie din partea cancelarei Angela Merkel să efectueze o vizită la Berlin şi acum se discută despre perioada când va ava loc.

Despre posibile vizite în capitalele Rusiei şi Ucrainei, Maia Sandu spune că nu crede că va merge în viitorul apropiat în aceste ţări, cel puţin nu s-a discutat deocamdată acest subiect.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: