PUN anunţă că îl va sprijini pe Octavian Ţîcu la funcţia de primar de Chişinău: Realizăm pericolul revenirii Republicii Moldova în zona de influenţă a Rusiei

PUN anunţă că îl va sprijini pe Octavian Ţîcu la funcţia de primar de Chişinău: Realizăm pericolul revenirii Republicii Moldova în zona de influenţă a Rusiei

Partidul Unităţii Naţionale, condus de Anatol Şalaru, anunţă că „a luat act şi salută intenţia deputatului Octavian Ţîcu de a candida la Primăria municipiului Chişinău”. PUN a făcut un apel către toate formaţiunile proeuropene şi unioniste să sprijine candidatura lui Octavian Ţîcu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Luând în calcul pericolul reprezentat de căderea Chişinăului în mâinile PSRM, conştientizând necesitatea unificării tuturor forţelor proeuropene şi unioniste, realizând pericolul revenirii Republicii Moldova în zona de influenţă a Federaţiei Ruse, Partidul Unităţii Naţionale îşi anunţă deplinul sprijin pentru candidatura deputatului Octavian Ţîcu la funcţia de primar al Chişinăului”, se arată îmtr-un comunicat de presă emis de PUN.

Deputatul Octavian Ţîcu a anunţat marţi, 18 septembrie, că părăseşte fracţiunea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, însă va rămâne în Blocul ACUM în calitate de candidat independent. De asemenea, Ţîcu a declarat că va candida la funcţia de primar de Chişinău şi l-a îndemnat pe Andrei Năstase să nu se înregistreze pentru scrutinul din 20 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările