Gheorghe Cavcaliuc, după ce procurorii au realuat procedurile penale în privinţa sa: „Este o comandă politică” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Cavcaliuc

Fostul şef adjunct al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc, actual lider al Partidului Acasă Construim Europa, a declarat că reluarea procedurilor penale în privinţa sa sunt o comandă politică. Cavcaliuc a menţionat că ştie din partea cui vine această comandă, însă a refuzat să-i dea numele.

Într-un Live pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc a afirmat că nu se teme şi că nu intenţionează să plece din ţară. 

„Voi lupta şi îmi voi demonstra nevinovăţia. Toate probele care arată spre vinovăţi acestei persoane care a comandat această răfuială cu mine în justiţia moldovenească sunt salvate peste hotare şi indiferent dacă eu voi fi mort sau închis în puşcărie, comunitatea noastră va afla cine şi cu ce scop a comandat acest lucru în justiţia moldovenească, care încă este controlată politic”, a declarat Cavcaliuc. 

Cavcaliuc a sugerat că cei care ar fi comandat reluarea procedurilor penale în privinţa sa s-ar fi speriat de afirmaţiile sale precum că, dacă PACE va ajunge la guvernare, 30 de deputaţi şi miniştri vor ajunge după gratii. 

Amintim că procurorii au anunţat despre reluarea procedurilor penale în privinţa lui Gheorghe Cavcaliuc, care este suspectat de abuz în serviciu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite