Dodon, anunţ de la Moscova: Mâine voi veni la Chişinău, împreună cu un grup de deputaţi ruşi, să aducem 140.000 de doze de vaccin Sputnik V

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Vladimir Putin

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunţat motivul pentru care a plecat de urgenţă vineri, 23 aprilie, la Moscova. Dodon a precizat că a plecat în Federaţia Rusă pentru a pregăti aducerea vaccinului rusesc în Republica Moldova.

Igor Dodon a declarat că vaccinul Sputnik V va ajunge la Chişinău sâmbătă, 24 aprilie. Dodon a menţionat că va veni la Chişinău alături de un grup de deputaţi ruşi cu un avion oferit de autorităţile ruse. Totodată, Dodon a subliniat că este vorba despre o donaţie de 140.000 de doze de vaccin Spuntik V, iar în luna mai ar urma să ajungă la Chişinău alte 40.000 de doze.

Liderul Socialiştilor s-a lăudat că donaţia rusă a fost posibilă datorită lui şi preşedintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, care s-au adresat Rusiei pentru ajutor.

Dodon a spus că, săptămâna viitoare, urmează să ajungă în Republica Moldova alte 250.000 de doze de vaccinuri, sub formă de donaţie, din China.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite