Andrian Candu spune că are discuţii cu PAS şi Platforma DA şi anunţă că este gata să-l voteze pe Andrei Năstase în funcţia de prim-ministru

Andrian Candu spune că are discuţii cu PAS şi Platforma DA şi anunţă că este gata să-l voteze pe Andrei Năstase în funcţia de prim-ministru

Liderul grupului parlamentar Pro-Moldova, Andrian Candu, a anunţat că Pro-Moldova poartă discuţii cu Platforma DA şi PAS atât pe subiecte ce ţin de demiterea Guvernului Chicu, cât şi privind învestirea unui nou Cabinet de Miniştri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrian Candu a precizat, într-un Live pe Facebook, că nu este atât de greu de demis Guvernul, ci mai dificil este să numeşti în funcţie un nou Guvern. În acest context, Andrian Candu a afirmat că este gata să sprijine iniţiativa Platformei DA în ceea ce priveşte învestirea unui Guvern condus de Andrei Năstase. Candu a subliniat că este important cine va face parte din echipă şi ce va face, iar „pentru asta trebuie să discutăm despre un plan de acţiuni anticriză”.

„Noi, la ora actuală, suntem în discuţii cu partidele parlamentare din opoziţie, mă refer aici la PAS şi Platforma DA. Nu sunt negocieri despre ministere. Discutăm principiile generale, cum ar trebui să fie noul Guvern, care ar trebui să fie măsurile pe care să le ia, care sunt priorităţile în medicină, economie, justiţie. Bineînţeles, din aceste priorităţi trebuie să discutăm şi cine este prim-ministru, pentru că este o asumare”, a afirmat Andrian Candu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: