PMAN va fi închisă sâmbătă pentru unităţile de transport

PMAN va fi închisă sâmbătă pentru unităţile de transport

FOTO

În legătură cu organizarea în Piaţa Marii Adunări Naţionale a competiţiilor sportive, sâmbătă, 23 septembrie, între orele 7.00 şi 18.00, va fi sistată circulaţia rutieră pe bulevardul Ştefan cel Mare, în perimetrul străzilor Puşkin – Mitropolit Bănulescu-Bodoni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al autorităţilor municipale, citat de IPN, troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula de pe bulevardul Ştefan cel Mare pe str. Vasile Alecsandri, Bucureşti, Al. Puşkin, bd. Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseul stabilit. Iar troleibuzele de pe rutele nr. 4, 8, 22 şi 28 vor fi redirecţionate pe str. Bucureşti, în ambele direcţii.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August, str. Puşkin şi în continuare pe traseul stabilit, iar cele de rutele nr. 9, 11, 17, 46 şi 122 vor fi redirecţionate pe str. Bucureşti, în ambele direcţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: