Oleg Afanasii, numit şef la Procuratura municipiului Chişinău

Oleg Afanasii, numit şef la Procuratura municipiului Chişinău

FOTO IPN

Procurorul Oleg Afanasii a fost desemnat procuror-şef al municipiului Chişinău, funcţie interimatul căreia îl deţine din martie 2020. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Consiliul Superior al Procurorilor, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedinta CSP, Angela Motuzoc, a menţionat, în cadrul şedinţei CSP, că Oleg Afanasii a fost unicul candidat care şi-a depus dosarul la concursul de ocupare a funcţiei de şef al Procuraturii municipiului Chişinău.

Oleg Afanasii activează în organele de procuraturii de 18 ani, din 2005 – în municipiul Chişinău. Din martie 2020 şi până în prezent, a exercitat interimatul funcţiei de procuror-şef al Procuraturii municipiului Chişinău.

Oleg Afanasii a declarat că, din moment ce a fost delegat să exercite interimatul, a făcut o evaluare şi a pus în prim plan necesitatea schimbării. A propus un concept pentru reorganizare. „Rămân pe poziţia că într-o procuratură cum este Procuratura municipiului Chişinău urmează a fi promovată o politică de delegare dozată a atribuţiilor către adjuncţi, deoarece este o procuratură mare, cu mulţi angajaţi. Şi cred că fortificarea interacţiunii între subdiviziuni va aduce rezultate”, a mai spus Oleg Afanasii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările