Numărul de funcţii din cadrul Procuraturii Generale va fi redus

Numărul de funcţii din cadrul Procuraturii Generale va fi redus

Procuratura Generala FOTO IPN

Numărul de funcţii din cadrul Procuraturii Generale va fi redus, iar angajaţii vizaţi vor fi redirecţionaţi către procuraturile specializate şi cele teritoriale. Propunerea de optimizare a structurii Procuraturii Generale a fost făcută de procurorul general interimar, Dumitru Robu. Procurorul general urmează să rămână cu un singur adjunct, în loc de trei câţi sunt în prezent, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorul general interimar a înregistrat la Consiliul Superior al Procurorilor demersul cu privire la eliberarea acordului pentru efectuarea modificărilor în structura Procuraturii Generale, procuraturilor specializate şi teritoriale. În opinia sa, actuala structură organizatorică a instituţiei nu permite desfăşurarea unei activităţi eficiente şi contravine principiului distribuirii clare a funcţiilor şi folosirii optime a resurselor umane. Urmare a exerciţiului procedurii de optimizare a structurii Procuraturii Generale, rămân disponibile pentru realocare în procuraturile specializate şi teritoriale 21 de funcţii de procuror.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările