Miercuri, 28 decembrie, călătorim spre Egipt, cu un nou ghid National Geographic

Miercuri, 28 decembrie, călătorim spre Egipt, cu un nou ghid National Geographic

Egipt, noul ghid National Geographic

Egiptul este probabil cea mai veche destinație turistică a lumii. Prin urmare, nu este de mirare că, anual, peste 10 milioane de turiști vizitează piramidele din platoul Gizeh, Sfinxul, Muzeul de Egiptologie din Cairo, Luxorul și Valea Regilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ghidul National Geographic - Egipt nu este doar un instrument care te va ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru vacanța ta de la malul Mării Roșii, ci și o modalitate de a înțelege mai bine complexitatea acestei destinații turistice, culturale și istorice. În cele peste 400 de pagini ale volumului, autorul Andrew Humphreys (editor și jurnalist englez stabilit definitiv în Cairo din 1988) face o analiză amănunțită a tuturor posibilităților de relaxare, vizitare și explorare a Egiptului antic și contemporan deopotrivă.

Fotografiile de o calitate excepțională, recomandările specialiștilor, precum și capitolul dedicat sfaturilor utile te vor ajuta să îți faci o imagine completă asupra unei destinații greu de acoperit și înțeles într-o singură săptămână de vacanță.

Găsești noul ghid National Geographic miercuri, 28 decembrie, împreună cu ziarul „Adevărul" Moldova, la prețul special de 36 de lei. La toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările