Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu 15 februarie

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu 15 februarie

FOTO simbol

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a actualizat vineri, 26 februarie, lista statelor pentru care se impune regim de autoizolare la intrarea în Republica Moldova. Cătăţenii care vin în Republica Moldova din România sau Ucraina nu vor mai trebui să stea în carantină.

Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidenţa cazurilor de infecţie cu COVID-19 mai mare sau egală cu 359 de cazuri la 100.000 populaţie.

Vor completa în mod obligatoriu fişa epidemiologică şi vor respecta regimul de autoizolare de 14 zile toate persoanele care traversează frontiera de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova şi vin direct sau în tranzit din statele clasificate ca „Zona Roşie”.

Lista statelor pentru care se impune regim de autoizolare: Albania, Andorra, Bahrain, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Franţa, Israel, Letonia, Liban, Malta, Monaco, Muntenegru, Portugalia, Marea Britanie, Irlanda de Nord, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA şi Suedia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările