Încă 60 de zile de control judiciar pentru Viorel Morari

Încă 60 de zile de control judiciar pentru Viorel Morari

Instanţa de judecată i-a prelungit fostului şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, controlul judiciar cu încă 60 de zile. Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru, a declarat pentru IPN că demersul procurorilor a fost admis astăzi, 10 aprilie, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorel Morari a fost reţinut pe 10 ianuarie, fiind învinuit de „abuz de serviciu”, „fals în acte publice” şi „amestecul în înfăptuirea urmăririi penale”. Această cauză penală a fost expediată în instanţa de judecată pe 12 februarie. Tot atunci, Procuratura anunţa că a iniţiat încă un dosar pe numele fostului şef al Procuraturii Anticorupţie, acesta fiind bănuit de „îmbogăţire ilicită” şi „spălare de bani în proporţii deosebit de mari, cu folosirea situaţiei de serviciu”.

Fostul şef al Procuraturii Anticorupţie a fost eliberat din arest chiar în sala de judecată şi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 14 februarie.

Viorel Morari pledează nevinovat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: