240 de unităţi de transport public vor fi aduse în Chişinău până la finele anului

240 de unităţi de transport public vor fi aduse în Chişinău până la finele anului

240 de unităţi de transport public (troleibuze, autobuze) vor fi aduse în Chişinău, conform contractului, până la sfârşitul anului curent. Despre aceasta primarul Ion Ceban a comunicat în cadrul unei conferinţe de presă, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În municipiul Chişinău sunt peste 600 de mii de călătorii zilnice. Prioritate, chiar dacă este nepopular şi eu sunt gata să-mi asum decizii nepopulare, dar prioritate va fi acordată transportului public. [...] Vom continua cu aceste coridoare, aşa cum ziceam, chiar dacă este neplăcut pentru unii”, a spus Ion Ceban, referindu-se la benzile dedicate transportului public. Troleibuzele şi autobuzele vor fi introduse pe liniile din oraş şi pe cele din suburbii. La începutul lunii septembrie, primarul Ion Ceban anunţa intenţia municipalităţii de a amenaja benzi de circulaţie pentru transportul public, care vor face legătura între mai multe sectoare ale capitalei. În sarcina specialiştilor s-a pus să creeze schiţele pentru trei trasee prioritare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările