Vedete implicate în lupta împotriva violenţei domestice. CRBL, Amna şi Cosmin Seleşi fac spectacol la Zalău

Vedete implicate în lupta împotriva violenţei domestice. CRBL, Amna şi Cosmin Seleşi fac spectacol la Zalău

CRBL este una dintre vedetele implicate în proiect

CRBL şi AMNA concertează duminică, 25 octombrie, la Zalău, iar actorul Cosmin Seleşi promite să încingă atmosfera în cadrul unui eveniment organizat sub genericul ”Serbările Normalităţii”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău au loc duminică, 25 octombrie, Serbările Normalităţii, component a Proiectului “Start – o viaţă de calitate în siguranţă”, ce îşi propune să crească gradul de conştientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalităţii de şanse, a fenomenului violenţei domestice şi traficului de persoane, la nivel naţional, şi să dezvolte mecanisme şi măsuri eficiente, integrate şi sistemice, pentru prevenirea, combaterea, intervenţia şi monitorizarea violenţei domestice şi a traficului de persoane la nivel naţional.

Începând cu ora 11.00, în locul menţionat, actorul zălăuan Cosmin Seleşi revine acasă în postura de MC şi îi aşteaptă pe zălăuani cu activităţi pentru copii, dezbateri, concursuri, karaoke pentru toate vârstele. De la ora 19.00, CRBL şi AMNA vor cânta pentru spectatorii din oraş, intrarea la eveniment fiind liberă.

Astfel de evenimente sunt organizate, în cadrul acestui proiec, în perioada octombrie – decembrie 2015, în 56 de oraşe din Romania, reunite sub numele Serbările Normalităţii.

Vă mai recomandăm:

Metode eficiente de limitare a timpului petrecut de copii în faţa calculatorului. Când şi cum trebuie să intervină părinţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările