Programul grădiniţelor sălăjene pe timpul vacanţei de vară. Ce trebuie să facă părinţii

Programul grădiniţelor sălăjene pe timpul vacanţei de vară. Ce trebuie să facă părinţii

Mai multe grădiniţe vor fi deschise pe timpul verii FOTO Arhivă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj a publicat lista grădiniţelor de stat care rămân deschise pe timpul vacanţei de vară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Părinţii care nu au cu cine să îşi lase micuţii în vacanţa de vară îi pot duce la grădiniţele care vor fi deschise şi în acea perioadă. Pentru asta, ei vor avea de completat o cerere până cel târziu în 31 mai, au precizat oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Aceştia au transmis tuturor unităţilor de învăţământ preşcolar că primirea preşcolarilor pe perioada vacanţei este obligatorie, indiferent de numărul celor care solicită acest lucru. Cererile înregistrate vor fi centralizate în 7 iunie de către conducerea fiecărei grădiniţe şi vor fi comunicate celorlalte unităţi, în aceeaşi zi.

În municipiul Zalău, grădiniţele cu program prelungit vor fi deschise pe rând, pentru o perioadă de două săptămâni, astfel:

17 -30 iunie - Grădiniţa "Piticii Isteţi" şi "Pinochio"
1-14 iulie - Grădiniţa nr. 12 şi "Căsuţa cu poveşti"
15-28 iulie - Grădiniţa "Dumbrava Minunată"
29 iulie-11 august - Grădiniţa "Ion Creangă"
19-25 august - Grădiniţa "Voinicel"
26-31 august - Grădiniţa Nr. 1 Zalău.

În Şimleu Silvaniei, Grădiniţa nr. 3 va fi deschisă în luna iulie, iar Grădiniţa nr. 2, în august. În celelalte două oraşe, Grădiniţa "Piticot" Cehu Silvaniei şi Grădiniţa "Prichindel" Jibou îi vor primi pe copii doar în luna iulie.
Grădiniţele din Zalău care au grupe cu program prelungit şi nu sunt planificate pentru asigurarea serviciului pe vară, vor desemna educatoare care vor desfăşura activităţi cu preşcolarii în unităţile de învăţământ deschise. Planificarea pe zile se stabileşte de comun acord cu grădiniţa gazdă.

Mai puteţi citi:

Dezastru la Simularea Bac-ului în Sălaj. Aproape 60% dintre elevii de clasa a XII-a nu au promovat

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările