Prefectul vrea strategie pentru valorificarea apelor minerale

Prefectul vrea strategie pentru valorificarea apelor minerale

Problemele vârstnicilor, în dezbatere la Prefectură FOTO Instituţia Prefectului

Ideea prefectului Filonaş Chiş a fost exprimată vineri, în cadrul şedinţei comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, găzduită de Instituţia Prefectului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul întâlnirii au fost centralizate propunerile tematice venite din partea reprezentanţilor asociaţiilor persoanelor vârstnice, astfel stabilindu-se calendarul şi ordinea de zi pentru şedinţele următoare. Tematica din acest an vizează serviciile medicale, acordarea biletelor de tratament pentru pensionari, acţiunile întreprinse de poliţia de proximitate pentru protejarea persoanelor vârstnice , activitatea CARP,  dar şi organizarea de excursii şi competiţii sportive pentru persoane vârstnice.

Referitor la acordarea biletelor de tratament pentru persoanele vârstnice, directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii, Mircea Pop, a declarat că începând cu luna martie se vor elibera biletele de tratament pentru staţiunile din ţară, arondate Ministerului Muncii.

Tot în acest cadru, s-a discutat şi despre situaţia staţiunilor sălăjene. Întrucât judeţul Sălaj are resurse importante de ape minerale, prefectul judeţului a menţionat că este nevoie de o strategie clară în acest domeniu şi de acţiuni concrete pentru atragerea de investitori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările