Noi schimbări în instituţiile publice. Un consilier local şi un preot, puşi la conducerea învăţământului sălăjean

Noi schimbări în instituţiile publice. Un consilier local şi un preot, puşi la conducerea învăţământului sălăjean

Bancea şi Porcar au primit posturi de şefi în învăţământ FOTO Adevărul/Episcopia Sălajului

Liberalii continuă să facă schimbări în posturile cheie din instituţiile publice. După Casa de Asigurări de Sănătate, Registrul Auto Român, Autoritatea Rutieră Română, AJOFM, Direcţia Silvica şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, a venit rândul Casei Corpului Didactic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de sâmbătă, 30 mai, şefia instituţiei a fost preluată de către Gheorghe Bancea, directorul Şcolii Gimnaziale "Corneliu Coposu" din Zalău şi consilier municipal din partea PNL. Bancea, care în trecut a fost şi inspector şcolar general, îi ia locul Corinei Forţ, soţia preşedintelui PSD Zalău şi administrator public al Zalăului, Călin Forţ.

O altă schimbare vizează Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, unde profesoara de religie Mioara Gudea a fost schimbată din funcţia de adjunct cu directorul Şcolii Gimnaziale "Horea" din Şimleu Silvaniei, Cosmin Porcar. În vârstă de 41 de ani, noul adjunct este preot misionar în cadrul Protopopiatului Şimleu Silvaniei din 2004, şi profesor de religie.

Atât Bancea, cât şi Porcar au fost detaşaţi în funcţie pe o perioadă de trei luni, respectiv până în 30 august, cu posibilitate de prelungire.

Citiţi şi:

Profesorul care vrea să fie primar, numit şef peste Inspectoratul Şcolar. Din 2007 conduce un prestigios colegiu

Au început schimbările în deconcentratele din Sălaj. Primul director susţinut de liberali

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările