Motivul halucinant pentru care un român şi-a ucis soţia în Italia. Femeia a fost înjunghiată de 10 ori

Motivul halucinant pentru care un român şi-a ucis soţia în Italia. Femeia a fost înjunghiată de 10 ori

Mădălina avea 32 de ani FOTO La Nazione

Românca de 32 de ani a sfârşit într-o baltă de sânge, după ce soţul său a înjunghiat-o de mai multe ori în zona abdomenului şi a pieptului.

Apar primele concluzii în cazul Mădălinei, românca de 32 de ani ucisă fără milă de către soţul său, Adrian (39 de ani), într-un cătun din Italia. Teribila fapta a avut loc în 7 decembrie, pe fondul unui scandal conjugal, când bărbatul şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat victimei mai mult de zece lovituri în zona abdomenului şi a pieptului. După ce Mădălina s-a prăbuşit pe podea, într-o baltă de sânge, agresorul a încercat să dea foc locuinţei, pentru a şterge urmele crimei. S-a răzgândit, însă, a ieşit din imobil şi a alertat carabinierii.

Când oamenii legii au sosit la faţa locului, femeia era fără suflare. Soţul său prezenta tăieturi pe gât şi abdomen, dar şi arsuri pe braţe. La audieri, el şi-a recunoscut crima.
"Clientul meu susţine că şi-a pierdut cumpătul în timpul unul scandal cu soţia lui şi a ucis-o. Motivul? El voia să se întoarcă în România, să încheie această etapă a vieţii, iar ea s-a opus. De zile întregi discutau pe marginea acestui subiect. Luni, însă, conflictul a escaladat şi a omorât-o", a declarat avocatul românului, citat de publicaţia La Nazione.

Potrivit acestuia, agresorul nu şi-a putut explica faptele. "A avut un acces de furie. Se iubeau foarte mult, iar acesta a fost singurul moment de neînţelegere pe care l-au avut de când sunt căsătoriţi. El a vrut să se întoarcă acasă, să muncească în România, dar soţia lui prefera să rămână în Italia, unde îi era bine şi reuşise să se integreze", a mai spus avocatul.

Cercetările efectuate au stabilit că rănile pe care le prezenta românul pe gât şi abdomen au fost provocate în timpul agresiunii, întrucât femeia a opus rezistenţă, încercând să îşi apere viaţa.

Mai puteţi citi:

Româncă găsită fără suflare şi plină de vânătăi într-un apartament din Italia. Cine este principalul suspect

Adolescente din România, dispărute în Italia. „Ne rugăm mult, dar au trecut prea multe zile. Prea multe…“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările