Româncă găsită fără suflare şi plină de vânătăi într-un apartament din Italia. Cine este principalul suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul de 52 de ani este principalul suspect FOTO Facebook.com
Bărbatul de 52 de ani este principalul suspect FOTO Facebook.com

Un român suspectat că şi-ar fi omorât soţia după ce pe corpul femeii au fost găsite multiple vânătăi a negat acest lucru în faţa anchetatorilor. Cei doi soţi locuiesc de mai mult timp în localitatea italiană Imola.

O româncă în vârstă de 50 de ani, Cornelia Paşcalău, a fost găsită fără suflare în 7 martie, în locuinţa sa din Imola. Cel care a sunat la numărul de urgenţă 118, în jurul orei 4.00 dimineaţa, solicitând intervenţia echipajelor medicale, a fost tocmai soţul femeii, Ioan Paşcalău (52 de ani). "Soţia mea nu mai respiră", ar fi spus el la telefon, scrie presa italiană.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul femeii. Cum trupul acesteia prezenta numeroase vânătăi, unele extinse, au fost alertaţi carabinierii, un procuror, precum şi legistul.

Primele cercetări, anchetatorii au stabilit că este vorba despre crimă, singurul suspect fiind soţul victimei. Interogat în prezenţa avocatului, Ioan Paşcalău nu a recunoscut fapta şi ar fi declarat că soţia lui a început să se simtă rău, moment în care a decis să apeleze numărul de urgenţă.

romanca gasita moarta in imola

Trupul femeii prezenta multiple vânătăi FOTO https://www.leggilanotizia.it/

În urma investigaţiilor efectuate în apartamentul în care locuiau cei doi soţi nu au fost găsite obiecte care ar fi putut provoca vânătăile de pe trupul victimei, principala bănuială a oamenilor legii fiind că ar fi fost rezultatul bătăilor pe care i le-ar fi aplicat suspectul. De altfel, unul dintre vecinii cuplului a declarat că a auzit ţipete şi zgomote puternice ce veneau din apartamentul familiei Paşacalău.

Cadavrul femeii va fi supus unei expertize medico-legale, care va stabili cu exactitate cauzele decesului. Ioan Paşcalău a fost reţinut de către poliţişti, pentru omor, iar în aceste zile va fi adus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare.

Originari din Zalău, soţii Paşcalău locuiau de mai mulţi ani în Italia, unde Cornelia lucra ca badantă, iar Ioan, ca tâmplar.

Mai puteţi citi:

UPDATE Tragedie de Ziua Mamei. O fetiţă de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 4

Cât va sta la închisoare un român care a încercat să-şi ucidă soţia. Bătăuş notoriu, a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite