IPJ Sălaj are comandant nou. Proaspătul şef fost împuternicit pe post după ce a picat concursul de două ori

IPJ Sălaj are comandant nou. Proaspătul şef fost împuternicit pe post după ce a picat concursul de două ori

Gabriel Terheş are 47 de ani FOTO Arhivă

Postul comandand al IPJ Sălaj a fost scos la concurs de două ori în acest an, însă niciunul dintre candidaţi nu a reuşit să promoveze.

Ofiţerul Gabriel Marin Terheş a fost împuternicit la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, miercuri, 19 decembrie, în cadrul unei şedinţe la care a participat adjunctul şefului Poliţie Române, Florian Dragnea.

În vârstă de 47 de ani, Terheş a condus din 2014 Serviciul de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Sălaj, în luna octombrie a anului trecut fiind împuternicit şef al Poliţiei Municipale. Şi-a încercat norocul de două ori la concursurile organizate în 2018 pentru cel mai înalt fotoliu din Poliţia Sălaj, avându-l drept contracandidat pe Aurel Ştirb, actual ajunct şi fost împuternicit la comanda instituţiei. Niciunul nu a reuşit să ia notă de trecere, astfel că în ultimele două luni, la cârma IPJ Sălaj s-a aflat, prin desemnare, adjunctul Ştirb.

Mai puteţi citi:

Un concurs picat, celălalt, abandonat. Şeful Poliţiei Municipale rămâne fără scaun

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: