Cum a fost prins hoţul care a furat urna cu donaţii dintr-o farmacie

Cum a fost prins hoţul care a furat urna cu donaţii dintr-o farmacie

Tânărul s-a ales cu dosar penal FOTO Arhivă

În urmă cu cinci zile, tânărul a pătruns într-o farmacie şi, profitând de neatenţia angajatei, a sustras urna în care se strângeau donaţii pentru un tânăr diagnosticat cu cancer.

Un tânăr de 22 de ani, bănuit că a furat o urnă cu donaţii dintr-o farmacie din municipiul Zalău a fost identificat de poliţişti. Fapta a fost comisă joi, 21 martie, când, spun oamenii legii, tânărul a pătruns în farmacie şi profitând de neatenţia angajatei, a sustras urna în care se strângeau donaţii pentru un tânăr diagnosticat cu cancer şi a luat-o la sănătoasa. În urnă erau circa 1.000 de lei.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dus luni, 25 martie, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, în persoana unui zălăuan de 22 de ani. Acesta a ajuns în atenţia oamenilor legii cu două zile înainte, în timp ce se plimba pe o stradă din oraş. Tânărul manifesta un comportament suspect, motiv pentru care echipajul de patrulare i-a efectuat un control corporal. Cu această ocazie, au găsit asupra lui 16 plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii au întocmit dosar penal atât pentru efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive fără a deţine autorizaţie, cât şi pentru furt calificat, şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Citiţi şi:

A furat urna cu donaţii din farmacie. Poliţiştii îl caută pe hoţul tupeist

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările