Competiţia dintre procurori s-a încheiat. Cine sunt noii şefi ai Parchetelor sălăjene

Competiţia dintre procurori s-a încheiat. Cine sunt noii şefi ai Parchetelor sălăjene

În Sălaj au fost scoase la concurs patru funcţii de conducere FOTO Arhivă

Institutul Naţional al Magistraturii a publicat rezultatele obţinute de magistraţi la concursul pentru ocuparea a 252 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Sălaj au fost scoase la concurs posturile de prim-procuror la Parchetele din Zalău, Şimleu Silvaniei şi Jibou, precum şi cel de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Doar două dintre acestea au trezit, însă, interesul candidaţilor. Astfel, pentru fotoliul de adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj s-a înscris actualul detaşat în funcţie, procurorul Sorin Flonta, în timp ce pentru şefia Parchetului Şimleu a dat concurs procurorul Elena Ligia Matei, ambii obţinând medii de peste 9. Noii şefi de Parchete îşi vor prelua funcţiile după ce vor fi validaţi de către Consiliul Superior al Magistraturii.

La nivel naţional au fost scoase la concurs 252 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, pentru care s-au înscris 163 de magistraţi. Concursul s-a desfăşurat între 29 iulie şi 14 octombrie.

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările