Cadavru găsit în albia unei văi. Ipoteza şocantă a anchetatorilor

Cadavru găsit în albia unei văi. Ipoteza şocantă a anchetatorilor

Cadavrul a fost transportat la morgă FOTO Adevărul

Trupul neînsufleţit, aflat într-o stare avansată de descompunere, a fost descoperit de către un trecător, care i-a alertat pe oamenii legii prin apel la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul unui bărbat a fost găsit luni, 1 aprilie, în albia Văii Miţii din Zalău, de către un trecător, care a apelat imediat numărul unic de urgenţă 112. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că trupul neînsufleţit era în stare avansată de descompunere şi, chiar dacă au descoperit şi un act de identitate în apropiere, au anunţat că vor stabili identitatea persoanei abia după concluziile necropsiei.

Surse din cadrul anchetei susţin că actul de identitate este pe numele lui Ioan Ardelean, sălăjeanul de 82 de ani dispărut în 23 octombrie 2018. În ziua respectivă, vârstnicul a plecat de la domiciliul său din localitatea Chieşd, la un nepot din sat şi i-a spus că merge la Zalău, la cumpărături. Nu s-a mai întors, însă. În 24 octombrie, nepotul a anunţat Postul de Poliţie Chieşd despre dispariţia bătrânului, oamenii legii dându-l în urmărire naţională două zile mai târziu.

Îngrijorate că bătrânul nu se întoarce acasă, rudele şi vecinii acestuia au făcut şi un anunţ pe Facebook, în speranţa că cineva le va oferi detalii care să îi ajute să îl găsească.

Citiţi şi:

Bătrân dispărut fără urmă de o săptămână. Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările