Bărbat ucis de viespi. A fost atacat când încerca să bea apă din fântână

Bărbat ucis de viespi. A fost atacat când încerca să bea apă din fântână

Bătbatul a fost înţepat în zona capului şi a gâtului

Când a ajuns la spital, bărbatul era în şoc anafilactic şi, în ciuda intervenţiei medicilor, a intrat în stop cardiorespirator şi a decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 43 de ani din Pericei a decedat marţi, 24 iulie, după ce a fost înţepat de mai multe viespi. Victima era angajat al unei firme de construcţii şi lucra alături de mai mulţi colegi la reţeaua de canalizare din localitate.
După cum ne-a declarat primarul comunei Pericei, Bonczidai Csaba, trei dintre muncitori au intrat în curtea unui localnic pentru a bea apă: "În momentul în care au deschis fântâna, pe care proprietarul nu obişnuia să o folosească, un roi de viespi care îşi făcuse cuib acolo i-au atacat. La scurt timp, unul dintre muncitori a început să se simtă rău, a devenit palid şi a acuzat amorţeală". Potrivit edilului, într-o primă fază a refuzat să fie transportat la spital, însă când colegii săi au văzut că starea de sănătate i se înrăutăţeşte, l-au dus la cea mai apropiată unitate medicală.

Potrivit dr. Anca Şteţ, director medical al Spitalului Orăşenesc "Prof. dr. Ioan Puşcaş" Şimleu Silvaniei, bărbatul a ajuns la camera de gardă la ora 14.25, cu multiple înţepături în zona capului şi a gâtului. "Pacientul era în şoc anafilactic, avea edem glotic, a primit toate îngrijirile medicale conform protocolului, s-a încercat fără succes intubarea lui, însă a intrat în stop cardiorespirator, iar la ora 15 a fost pronunţat decesul", a precizat directorul medical. Aceasta a mai spus că persoanele care l-au însoţit ar fi declarat că bărbatul a fost înţepat de şapte viespi.
Victima era căsătorit şi avea un copil.

Ulterior incidentului, pompierii voluntari din comună au distrus prin ardere cuibul de viespi din fântână.

Mai puteţi citi:

UPDATE Patru studente au murit şi o alta a fost rănită grav după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările