65 de cruci de lumină pentru victimele tragediei din Colectiv

65 de cruci de lumină pentru victimele tragediei din Colectiv

Sălăjenii au aprins lumânări în centrul Zalăului FOTO Ana Tudoran

În ziua în care s-au împlinit trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, sălăjenii au adus un omagiu celor 65 de tineri care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câteva zeci de sălăjeni s-au adunat marţi seară, pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalău, pentru a-i comemora pe cei 65 de tineri morţi în urmă cu trei ani, în incendiul din Colectiv. Cei prezenţi au depus flori şi au construit din peste 500 de lumânări, o instalaţie stradală simbolizând 65 de cruci de lumină, în memoria victimelor tragediei.

Acţiunea a fost organizată de către USR Sălaj şi Ro100.
“Au trecut 3 ani. Nimic nu s-a schimbat. Doar oamenii, pe care i-a trezit... lumina şi îi aduce tot mai des împreună, pentru o Românie mai bună”, au precizat organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citiţi şi:

Doi ani de la Colectiv. Lumânări şi rugăciuni pentru victimele tragediei care a îndoliat România

Se aprind lumânări în memoria victimelor din clubul Colectiv. "Colectiv suntem noi, tinerii care mergem aproape în fiecare weekend în localuri”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: