Un tânăr de 23 de ani a căzut de la etajul patru după o noapte de chef. Declaraţiile contradictorii ale martorilor

Un tânăr de 23 de ani a căzut de la etajul patru după o noapte de chef. Declaraţiile contradictorii ale martorilor

Un tânăr de 23 de ani a ajuns în comă la spitalul din Vaslui, după ce miercuri dimineaţă a căzut de la etajul al patrulea. Din primele cercetări, a fost vorba de un accident nefericit.

Evenimentul a avut loc la un bloc de pe strada Mareşal Constantin Prezan din municipiul Vaslui. Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 6, în această dimineaţă. Cadrele medicale sosit la faţa locului au găsit victima în stare comatoasă. Declaraţiile date de martori echipajelor de intervenţie au fost contradictorii. Ce se ştie cu certitudine este că tânărul petrecuse toată noaptea alături de alte persoane şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Unii dintre martori au declarat că tânărul a căzut în timp ce încerca să arunce cheile de acces în bloc unui prieten aflat afară. S-ar fi aplecat prea tare pe geamul bucătăriei, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Alţi martori, în schimb, au afirmat că victima, într-un exces de teribilism, ar fi încercat să coboare de la etajul al patrulea pe un burlan de scurgere.

Împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul urmează a fi stabilite de poliţişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările