Tânărul care s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui este un kinetoterapeut de la Protecţia Copilului

Tânărul care s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui este un kinetoterapeut de la Protecţia Copilului

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care în seara de 24 iunie s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui. Acesta este un tânăr de 28 ani, din Vaslui, angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul, care s-a aruncat în gol de la o înălţime de 5 metri, a supravieţuit impactului violent, însă a suferit leziuni foarte grave. Cadrele medicale sosite la faţa locului i-au acordat primul şi, ulterior, l-au fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui. 

Pacientul a fost  diagnosticat cu multiple traumatisme, cranio facial, abdominal şi de membru inferior. Având în vedere leziunile grave suferite, medicii din Vaslui au decis transferul acestuia la o clinică din Iaşi.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Tânărul de 28 de ani nu era căsătorit. Era angajat de la mulţi ani ca asistent balneo-fizio-kinetoterapeut la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, unde era cunoscut ca o persoană liniştită şi preocupată de activitatea pe care o desfăşura.

Surse neoficiale susţin că înainte de a recurge la gestul extrem, tânărul ar fi pierdut o sumă mare de bani la jocurile de noroc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: