VIDEO Cât de grea este meseria de jurnalist. Declaraţia unui martor al unui accident de circulaţie i-a dat mari bătăi de cap unui reporter

VIDEO Cât de grea este meseria de jurnalist. Declaraţia unui martor al unui accident de circulaţie i-a dat mari bătăi de cap unui reporter

Bărbatul i-a dat mari dureri de cap reporterului FOTO:v24tv

Pe cât este de frumoasă, meseria de jurnalist poate fi, de multe ori, extrem de dificilă. A trăit-o pe pielea lui un reporter de la o televiziune din Vaslui care a avut o replică genială după ce a intervievat un martor al unui accident de circulaţie.

O echipă a postului de televiziune V24 TV a trăit o experienţă de neuitat, după ce a luat un interviu unui bârlădean, martor ocular al unui accident de circulaţie în care a fost implicată o maşină a salvării. 

Cu toate că bătrânelul a vrut să dea cât mai multe detalii despre incident, reporterul nu a înţeles nimic din ceea ce a spus acesta şi şi-a ales un alt martor, nu înainte de a replica: „Vai! Tocmai pe mata te-am nimerit!“.

Accidentul cu pricina a avut loc într-o intersecţie din municipiul Bârlad. O şoferiţă, neatentă, a intrat în ambulanţa care transporta la spital un pacient şi, din fericire, nu au fost victime. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările