Răzvan Murgeanu: „A fost o prostie să închidem unele spitale din ţară“

Aflat la Vaslui, acolo unde va candida pentru un loc de deputat în Colegiul numărul 3, fostul secretar de stat în Ministerul Dezoltării Regionale şi Turismului (MDTR), acesta a declrt că Guvernul Boc, din care a făcut şi el parte, a făcut o mare prostie atunci când a închis spitale din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă în cadrul căreia s-au lansat candidaţii ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

„Trebuie să recunosc că închiderea mai multor spitale din ţară, cum e şi cel din Negreşti, a fost o mare prostie pe care a făcut-o guvernul din care am făcut şi eu parte. Această decizie s-a luat fără a se şti care este realitatea exactă din realitate", a spus Răzvan Murgeanu.

Trebuie menţionat că Spitalul Oăreşenesc din Negreşti, închis pe data de 1aprilie 2011, face parte tocmai din colegiul în care candidează fostul secretar de stat din MDRT.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările