Primar izolat la domiciliu în urma unui control al Curţii de Conturi: inspectorul a fost depistat cu COVID-19

Primar izolat la domiciliu în urma unui control al Curţii de Conturi: inspectorul a fost depistat cu COVID-19

Vasile Stoica, primarul comunei Băcani

Primarul comunei Băcani, din judeţul Vaslui, este izolat la domiciliu timp de 14 zile, după ce un inspector al Curţii de Conturi Vaslui aflat în control la instituţie a fost diagnosticat cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă primarul Vasile Stoica, s-a dispus izolarea la domiciliu şi a contabilului Primăriei Băcani. Cei doi au fost contacţi direcţi ai inspectorului Curţii de Conturi. Anunţul privind izolarea la domiciliu şi delegarea atribuţiilor pentru această perioadă a fost făcut chiar de către primar.

„Dragi cetăţeni Vă informez că până în data de 5.08.2020 voi fi în izolare la domiciliu, conform Deciziei nr.180 din data de 28.07.2020 eliberată de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui. Ce s-a întâmplat? Până în data de 22.07.2020 la Primăria Băcani a avut loc un control, efectuat de către un reprezentant al Curţii de Conturi Vaslui.

La sfârşitul săptămânii trecute, acesta s-a simţit rău şi a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar în prezent este în spital.

Având în vedere că persoanele din Primăria Băcani, care au avut contact direct cu acesta, dar şi conform declaraţiilor persoanei respective, pentru mine Stoica Vasile şi doamna Coroi Mirela (contabila primăriei n.r.), Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a luat decizia carantinării noastre până în data de 5.08.2020.

Vom respecta legislaţia în vigoare pentru a apăra sănătatea cetăţenilor din comuna Băcani. În această perioadă atribuţiile mele vor fi preluate de viceprimarul Mărgărit Corneliu, iar eu voi coordona totul de la distanţă”, a anunţat primarul Vasile Stoica.

Vă mai recomandăm:

Strigătul unui pacient de coronavirus: „N-am nimic, dar sunt internat!“. Cu cine împarte camera

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: